DA LI ĆE OVO SKUPO KOŠTATI ĐOKOVIĆA? Novak bacio foru oko diskvalifikacije sa US Opena - svi ostali ZABEZEKNUTI!

Autor:

Sport

04.10.2020

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrlo lako je Novak Đoković izašao na kraj sa Kolumbijcem Galanom u trećem kolu Rolan Garosa. Savladao je protivnika sa 6:0, 6:3, 6:2 i zakazao duel sa Karenom Hačanvom u narednoj rundi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Svetski broj 1 jeste počistio svog protivnika sa terena, ali je bilo mnogo problema na ovom meču. 

Đoković je bio nezadovoljan reakcijom sudija kada je krenula kiša, a daleko od toga da je on bio jedini koga je odsustvo reakcije sudija iznerviralo. Posle meča je naglasio da je frustriran nekim odlukama, ali je kao i uvek bio spreman da ponudi rešenje za neke od trenutnih problema. 

- Uz dužno poštovanje prema tradiciji ne znam zašto svaki turnir na svetu nema rešenja kao Sinsinati kada su u pitanju ljudi koji se nalaze na terenu tokom meča- naglasio je prvi reket sveta. 

U Sinsinatiju linijskih sudija nije bilo, jer je svaku lopticu proveravao elektronski sistem. 

 

- Uz svu tehnologiju koja postoji, zaista nema potrebe da linijske sudije budu na terenu. Razumem da je tehnologija skupa, ali verujem da ovo mora da se desi pre ili kasnije. Da, skupljači loptica su potrebni, ali iskreno ne vidim više potrebu za linijskim sudijama- naglasio je Novak, a na kraju se sa osmehom osvrnuo i na nedavno izbacivanje sa US Opena. 

- Ako ne bi bilo linijskih sudija, verovatno bi bilo manje šanse da ponovim ono iz Njujorka- uz osmeh je rekao Novak. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading