(VIDEO) DRAMA I POGLEDI KA NEBU U PARIZU: Snažna EKSPLOZIJA prekinula Vavrinkin meč na Rolan Garosu!

Autor:

Sport

30.09.2020

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarac i Nemac ostali skamenjeni.

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Reakcija Vavrinke na meču protiv Kepfera

Švajcarac Sten Vavrinka sastaje se sa nemačkim teniserom Dominikom Kepferom u drugom kolu Rolan Garosa, a meč je nakratko bio prekinut zbog detonacije koja je odjeknula prestonicom Francuske.

Nemački teniser je servirao u momentu kada se čuo snažan odjek, a Kepfer je tada pogledao u nebo, verovatno strahujući od terorističkog napada, dok je Vavrinka bio bukvalno "skamenjen". Kada su uvideli da se nije dogodilo ništa strašno, susret je uz osmeh nastavljen, a Švajcarac je u svoju korist rešio ovaj preiod igre.

Povodom ovog incidenta oglasila se i francuska policija koja je saopštila da je eksplozija posledica probijanja zvučnog zida jednog aviona koji je poleteo sa aerodroma "Šarl de Gol". Zanimljivo je da se to odigralo na nekih 20 kilometara od "grada svetlosti", ali se potres osetio i u centralnoj gradskoj zoni.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading