GLUP SI K'O TOCILO: Nole očima ne veruje, VRHUNSKI PROSTAKLUK Kirjosa!

Autor:

Sport

30.09.2020

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se australijski igrač i šokirao planetu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nik Kirjos i Novak Đoković

Australijski teniser Nik Kirjos isprozivao je Rusa Karena Hačanova na Tviteru jer mu je ovaj sugerisao da previše komentariše druge. Australijanac je još jednom indirektno osudio gest Novaka Đokovića zbog organizacije Adrija tura, a ruskom asu je poručio da je "neinteligentan".

- Brate, na tebi je. Zaista mislim da si dobar momak i nemam nikakav problem sa tobom, ali sve dok sediš kod kuće i pišeš različite komentare o igračima, navodi me na to da razmislim ko je ustvari ovde problem - napisao je Hačanov.

Nakon nekoliko sati usledio je Kirjosov odgovor.

- Dakle, misliš da je ono što su radili teniseri tokom pandemije bilo pametno? Voleo bih da imam sa tobom intelektualni razgovor, ali nisam siguran da bi došli dalje od toga koliko jako možeš da udariš lopticu - uzvratio je Kirjos i dodao:

- Izvini, živim u Australiji i ne želim da putujem u ovom trenutku. Ali, ponavljam, nisam iznenađen što ne možeš da razumeš. Takođe, teniseri me neočekivano zabavljaju. Repuju, igraju bez majice, udaraju linijske sudije.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading