POSLE VIŠE OD DVA SATA BORBE: Poznata prva finalistkinja Mastersa u Rimu

Autor:

Sport

20.09.2020

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč je rešen u tri seta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Masters Rim

Druga teniserka sveta Simona Halep plasirala se u finale Mastersa u Rimu posle pobede nad Garbinje Muguruzom od 2:1 (6:3, 4:6, 6:4). meč u prestonici Italije je trajao dva sata i 13 minuta.

Rumunka je u prvom setu napravila tri brejka, dok je svojoj rivalki iz Španije dozvolila da joj jednom oduzme servis.

U drugom setu je viđena prava revija brejkova gde je od 2:1 za Halepovu, do 5:4 za Muguruzu viđeno pet brejkova i jedan osvojen servis gem španske igračice.

Na kraju, odlučujući set je mnogo bolje započela Halepova koja je brzo stigla do prednosti od 4:0. Međutim, tada su usledila tri vezana brejka, od čega je dva napravila Muguruza, koja je potom smanjila na 3:5, a onda novim brejkom došla i do 4:5. Međutim, tada je španska teniserka odigrala jedan od najgorih servis gemova i na kraju duplom greškom je poklonila pobedu Rumunki.

Halepova će u finalu odmeriti snage sa pobednicom meča u kom se sastaju Čehinje, Karolina Pliškova i Marketa Vondrousova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading