NOVAK NA METI BRITANACA: Nikad jače PLJUJU po Đokoviću, a Nadalova bruka ih ne zanima

Autor:

Sport

20.09.2020

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izjeda ih mržnja prema najboljem na planeti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Najbolji teniser sveta Novak Đoković se uz dosta muke plasirao u polufinale Mastersa u Rimu, a u četvrtfinalnom duelu sa Dominikom Kepferom je imao momenat frustracije kada je razbio reket. Zapadni mediji su to jedva dočekali i odmah su opleli po Srbinu.

Iako je definitivno juče teniska vest dana bila senzacionalno ispadanje Rafaela Nadala od Dijega Švarcmana na rimskoj šljaci, u Engleskoj i Sjedinjenim Američkim Državama to nije tako.

Naime, "Gardijan", "San" i "ESPN" su mnogo više pažnje posvetili jednom bezazlenom lomljenju reketa, Novakovom naravno.

 

Engleski list "Gardijan" je podsetio da je Novak nedavno diskvalifikovan sa US Opena, a lomljenje reketa su nazvali "novim besnilom na terenu". Sličan naslov je imao i "San" koji je pisao o "pobesnelom Novaku".

Sa druge strane, "ESPN" je naveo da je Nole "pokazivao nervozu i pre meča, kada je nekoliko puta 'sevao' pogledom ka sudiji posle nekoliko situacija".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
sloba

20.09.2020 08:14

neznam da su federer ili nadal razbili rekete kao nas Nole verovatno zato su i omiljeniji od publike nije vazno neka zivi nas Nole,verovatna ta nepravda od publike ga napravila takvim ,ali publike nije bilo?