SNS IZABRALA KANDIDATA ZA GRADONAČELNIKA NOVOG SADA: Vučević dobija treći uzastopni mandat

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

20.09.2020

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sutrašnjoj sednici Skupštine grada kandidat za gradonačelnika Novog Sada u ime pobednika junskih izbora, liste “Aleksandar Vučić - za našu decu”, biće Miloš Vučević, saopštila je SNS Novog Sada.

RepublikaFoto: Tanjug
Miloš Vučević

Osam godina uspešnog vođenja drugog grada po veličini u Srbiji i preporod Novog Sada u svakom pogledu, bili su najbolja preporuka da se Milošu Vučeviću poveri treći uzastopni mandat za gradonačelnika, navedeno je u saopštenju.

Kao se ističe, za članove Gradskog veća biće predloženi uglavnom novi, mladi kandidati, u skladu sa predizbornim obećanjima i opredeljenjem Srpske napredne stranke o podmlađivanju kadrova.

Vladajuću koaliciju u Novom Sadu od sutra će činiti Srpska napredna stranka sa svojim partnerima, Socijalističkom partijom Srbije, Ligom socijaldemokrata Vojvodine i Srpskim patriotskim savezom, kaže se u saopštenju.

Novosađani će i u naredne četiri godine imati odgovornu vlast posvećenu prosperitetu grada, privlačenju domaćih i stranih investitora, uvećanju broja radnih mesta. Borba za lepši i moderniji Novi Sad, uz negovanje bogate tradicije, osnovni je cilj naše koalicije, saopštila je SNS Novog Sada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
TN

20.09.2020 13:02

Mladji ce dobiti priliku da pokazu sta znaju,a Vucevic na celu Grada ce samo nastaviti gde je stao stvarajuci pozitivne rezultate

Rade

20.09.2020 13:05

Sto je dobro ne treba menjati.

Željko

21.09.2020 04:47

MIloš Vučević je privredno podigao Novi Sad iz pepela, obezbedio Novosađanima radna mesta i ponovo zaslužio njihovo poverenje.

Sanja

21.09.2020 08:14

Covek koji je uradio dosta za Novi Sad I zaluzuje to mesto