RĐAVOM K**CU I DLAKA SMETA: Nadal našao najjadniji mogući izgovor za ispadanje od Švarcmana

Autor:

Sport

20.09.2020

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne zna da prihvati poraz.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal

Argentinski teniser Dijego Švarcman priredio je prvorazrednu senzaciju u četvrtfinalu Mastersa u Rimu pošto je eliminisao Rafaela Nadala. Međutim, "Kralj šljake" je posle meča odmah našao izgovor za svoj poraz.

Drugi reket sveta je rekao da mu vremenski uslovi nikako nisu odgovarali i da je to bio glavni razlog poraza.

- Ovo uopšte nije bilo moje več. On je igrao sjajno, ja nisam, a tada mora da se dogodi poraz. Posle tako dugog perioda bez takmičenja, odigrao sam dva dobra meča, sada je došao loš. Nastaviću da radim - izjavio je Nadal, pa nastavio:

- Uvek možemo da nađemo izgovore, ali činjenica je da nisam igrao dovoljno dobro. Interno ćemo razgovarati kako da se popravim. Bilo je jako teško veče, veoma vlažno, uslovi su bili mnogo vlažniji nego prethodnih dana, lopta nije toliko odskakala i bilo mi je teško da ga oteram iza osnovne linije. Vodio sam 2:1 i onda odigrao osam užasnih poena u nizu.

 

Sledeći turnir je Rolan Garos koji je Španac osvajao rekordnih 12 puta i on počinje 28. septembra.

- Ovo je posebna i nepredvidljiva godina, verovatno ću se vratiti kući, pa ću videti šta dalje. Radio sam neke stvari dobro, neke loše, barem sam odigrao tri meča, ali sa toliko pretrpljenih brejkova ne može se dobiti meč. To moram da popravim, nastaviću da treniram sa pravim stavom i da dam sebi šansu da budem spreman za Rolan Garos - poručio je Nadal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading