(VIDEO) MASTERS RIM: Krajinović savladao nosioca u prvom kolu

Autor:

Sport

14.09.2020

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika pobeda za srpskog tenisera.

RepublikaFoto: Starsport
Filip Krajinović

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u drugo kolo Mastersa u Rimu nakon što je na startu turnira bio bolji od 18. nosioca Feliksa Ožera-Alijasima sa 2:0 (6:4, 7:5).

Fića je do pobede u prestonici Italije stigao posle 103 minuta igre.

Odlično je Krajinović otvorio meč i već u trećem gemu prvog seta je došao do brejka. U sledećem servis gemu Kanađanina je propustio pet čak brejk lopti, ali već u narednom je ponovo oduzeo servis rivalu i poveo sa 5:2. Tada se malo opustio, pa je Ožer-Alijasim vratio jedan brejk, ali se Srbin brzo konsolidovao i na kraju slavio sa 6:4.

Gemovi u drugom setu su se završavali ekspresno. Od 12, koliko ih je odigrano samo je jedan došao do đusa i to na servis Kanađanina, kada je pri rezultatu 2:2 Krajinović propustio jendu brejk loptu. Ipak, sve je na svoje mesto došlo u završnici seta i 11. gemu kada je uz samo jedan izgubljen poen Fića oduzeo servis rivalu, a u narendnom je okončao posao.

Krajinović će ime rivala u drugom kolu saznati tek sutra, kada će meč prvog kola odigrati Kajl Edmund i jedan od kvalifikanata.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading