NE VADI GA IZ USTA: Prgavi Kirjos nikad strašnije udario na Novaka

Autor:

Sport

10.09.2020

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedva je dočekao da mu se ukaže prilika.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nik Kirjos i Novak Đoković, ilustracija

Australijski teniser Nik Kirjos više je poznat kao kritičar Novaka Đokovića i veoma iritantan lik, nego po uspesima u svojoj karijeri.

On godinama udara na Noleta kad god može, a već nekoliko meseci su mu na tapetu svi teniseri koji su učestvovali na Adria turu.

On je jedva dočekao da Novak napravi neki gaf, a kao "kec na deset" mu je legla diskvalifikacija najboljeg tenisera sveta sa US Opena.

 

- Samo želim da ljudi preuzmu odgovornost za svoja dela. Ne možete da poredite ono što se radi na terenu i van terena. Neću neprekidno iznositi greške drugih. Ali ako ih brane ili ako ih stalno ponavljaju, posebno dok se čitav svet suočava sa pandemijom, reći ću nešto o tome. Ne da bih ja privukao pažnju na sebe, već kako bi se oni doveli u red - rekao je Kirjos.

Australijanac je dodao da još ne planira da se vrati na teren, već da će na turnirima učestvovati kada se situacija normalizuje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading