SKANDAL: Švajcarac tvrdi da Novak ima mentalne probleme

Autor:

Sport

09.09.2020

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poručuje da mu treba stručna pomoć.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer i Novak Đoković

Novak Đoković je skandalozno eliminisan sa US Opena pošto je Lauru Klark, linijskog sudiju, slučajno pogodio loptom, a tri dana kasnije, ceo svet i dalje bruji o tome.

Mnogi su stali na Novakovu stranu, ali ima i onih koji su jedva dočekali njegov kiks, pa da mogu da ga pljuju. Među njima je i jedan švajcarski novinar koji piše za "Blik".

Naime, on je na samo njemu znan način protumačio poruku Jelene Đoković i sramno napao srpskog asa da ima mentalne probleme.

 

 

Podsetimo, Jelena je na svom Tviteru poslala sledeću poruku svetu.

- Ako pustite da vas oduvaju, izgubičete kontakt sa svojim korenom. Ako dopustite da vas pokreće nemir, gubite kontakt sa onim što jeste.

 

Novinar "Blika" je to shvatio na čudan način, pa je nastao skandalozan naslov - Njegov bes je van kontrole, potrebna mu je stručna pomoć!

Foto: Printscreen/blick.ch
Skandalozan naslov "Blika"

Svoj stav je novinar pokušao da opravda, ali mu to nikako nije uspelo.

- Jelena ne pominje ime svog supruga, ali je očigledno šta sugeriše citatom. Đokoviću je prekipelo, tako da je njegova agresija kulminirala bacanjem loptice. Ostalo je istorija. Pogodio je linijskog sudiju u grkljan i izbačen je sa turnira - navodi se u tekstu.

Jasno je da Švajcarci navijaju za Rodžera Federera, to im niko ne uzima za zlo, ali bi morali da povedu malo računa na to šta pišu za njegove rivale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading