LUPIO I OSTAO ŽIV: Australijanac OPLEO po Novaku kao niko do sad!

Autor:

Sport

09.09.2020

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantna izjava legendarnog tenisera!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Tod Vudbridž smatra da će diskvalifikacija Novaka Đokovića dosta uticati na njegov slučaj kada se bude pričalo o najboljim svih vremena.

Nekadašnji svetski broj jedan u dublu i osvajač 23 Grend slem titule stava je da je Novak srpski teniser zasluženo izbačen sa US Opena.

- Da li je bila dobra odluka? Apsolutno. Nije bilo drugog izbora. Slični incidenti dešavali su se u prošlosti Meknriou, Nalbandijanu i Henmanu. Pravila kažu da ukoliko nekoga pogodite namerno ili nenamerno, to je automatska diskvalifikacija - rekao je Vudbridž.

Proslavljeni Australijanac kaže da će ova diskvalifikacija promeniti istorijski tok.

- Diskvalifikacija prvog tenisera svega promeniće pravac teniske istorije. Novak je bio na putu da osvoji još jedan Grend slem, bio je najbolji igrač na turniru. Pokušao je da dođe do titule koja bi ga približila Nadalu i Federeru.

Vudbridž kaže da Novakova diskvalifikacija, kao i to što se nije pojavio na konferenciji za medije posle toga, može dosta da utiče na to kada se bude debatovalo o najboljem svih vremena.

- Đoković je bio u sjajnoj formi, uradio je sve dobro, ali posle incidenta se nije pojavio na konferenciji za medije. Mislim da će ovaj slučak promeniti tenis i da će doprineti promenama kada se bude pričalo o najvećem svih vremena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading