SPUTAVAJU NAJBOLJEG, ALI UZALUD: Oglasili se Novak i Srđan nakon BOLNE diskvalifikacije sa US Opena!

Autor:

Sport

10.09.2020

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika stvar za Republiku Srpsku.

RepublikaFoto: Starsport
Srđan I Novak Đoković

Prvi reket sveta Novak Đoković oglasio se video porukom povodom otvaranja Nacionalnog teniskog centra u Banjaluci izrazivši žaljenje što ne može da prisustvuje događaju. Sa druge strane, njegov otac Srđan podvukao je povodom Noletove diskvalifikacije sa US Opena da "žele da sputaju najboljeg", ali da im to neće poći za rukom.

- Nadam se da ću u skorijoj budućnosti moći da posetim Banjaluku, da igram na novom terenu, da uživam u tenisu i slavljenju sporta, porodice i zdravog života. Svako dobro - poručio je Đoković putem video linka.

- Na sve moguće načine pokušavaju da sputaju Novaka, ali neće uspeti. On je najbolji teniser na svetu. Sport ujedinjuje ljude, a Novak pokazuje da su Srbi deo evropske civilizacije - kaže Srđan Đoković, a dodao je i da će Novak doći u Beograd čim prođe pandemija koronavirusa.

Otvaranju teniskog kompleksa prisustvovali su još srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik, premijer Republike Srpske Radovan Višković, predsednik Teniskog saveza Republike Srpske Draško Milinović, sportski direktor Teniskog saveza Srbije Aleksandar Bolić...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading