LEPŠE REMEK DELO NISTE VIDELI! Novak Đoković, Ivana Vuleta i Nikola Jokić dobili MURAL! Ali ne u Srbiji, već u OVOM gradu! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.10.2023

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najuspešniji srpski sportisti ovekovečeni na zgradi.

LEPŠE REMEK DELO NISTE VIDELI! Novak Đoković, Ivana Vuleta i Nikola Jokić dobili MURAL! Ali ne u Srbiji, već u OVOM gradu! (VIDEO)

Foto: Instagram printscreen/republika.rs_sport

Odavno je postala praksa da naši najbolji sportisti budu nagrađeni za postignute rezultate, tako što u pojedinim gradovima širom Srbije dobiju mural s njihovim likom.

Najuspešniji teniser u istoriji Novak Đoković već je ocrtan na zgradama u gradovima poput Beograda, Orahovca na Kosmetu ili malom vojvođanskom mestu Divoš.

Rekorder po broju osvojenih grend slem titula (24) je omiljen na svim kontinentima, pa zato i ne čudi što se i po Evropi mogu videti murali s Noletom.

Slična priča važi i u slučaju Nikole Jokića, koji je Nagetsima doneo istorijsku šampionsku titulu u NBA prošle sezone.

Odmah je Denver uzvratio junaku svoje franšize, te je "džoker" oslikan na velikom muralu u ovom gradu, dok ga ni meštani rodnog Sombora nisu zaboravili, kao ni u Zaječaru, gde je takođe njegov portret ugledao svetlost dana tokom jula prošle godine.

Iako godinama beleži vrhunske rezultate i ima status najbolje srpske atletičarke, rekorderka Ivana Vuleta nije dobila tu privilegiju, ali je sada i tome došao kraj.

Naime, svetska šampionka u skoku udalj, koja je osvojila ovog leta najsjajnije odličje na planetarnom prvenstvu u Budimpešti, našla se na zajedničkom muralu sa Đokovićem i Jokićem koji je osvanuo u - Čikagu!

Da, dobro ste pročitali. "Najveći srpski grad, posle Beograda" je odlučio da oda počast srpskim herojima i uradi portrete Novaka Đokovića, Nikole Jokića i Ivane Španović na jednoj od zgrada.

U video prilogu uverite se kako moćno izgleda mural namenjen Noletu, Ivani i "Džokeru".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading