HAOS U CRNOJ GORI ZBOG ĐOKOVIĆA: Evo gde su bili Novak i Jelena - napravli su PRAVU POMETNJU! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.08.2023

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as i dalje na odmoru pred nastavak sezone.

HAOS U CRNOJ GORI ZBOG ĐOKOVIĆA: Evo gde su bili Novak i Jelena - napravli su PRAVU POMETNJU! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković sa suprugom Jelenom

Novak Đoković, najbolji teniser u istoriju, je trenutno sa svojom porodicom u Crnoj Gori, a prethodno veče je Nole iskoristio da se zabavi sa suprugom Jelenom, pa su njih dvoje prisustvovali koncertu Vlade Georgieva u Herceg Novom.

Pojavljivanje legendarnog sportiste je izazvalo pravi haos u publici , koja je Novaka dočekala velikim aplauzom i skandiranjem, a sve se smirilo kada je poznati par zauzeo svoja mesta.

Sedeli su u VIP delu i uživali u nastupu popularnog Barbe koji je imao svirku u jednom lokalu u Herceg Novom, a bilo je vrlo jasno da se Novak dobro provodi i da na pravi način koriste svoje poslednje dane odmora pred nastavak sezone.

Podsetimo, srpski teniser je sa svojom porodicom već nekoliko nedelja na primorju. Nole je prvo boravio u Hrvatskoj, da bi se zatim preselio u Crnu Goru, gde je bio poprilično aktivna u poslednjih nekoliko dana. Uslikan je Đoković na Durmitoru, zatim se spustio i do Herceg Novog, gde je kupio dupleks, viđen je i u jednom etno selu, a sada i na koncertu poznatog muzičara.

Drugog tenisera sveta sada ga čeka selidba u Ameriku, gde će učestvovati na mastersu u Sinsinatiju, a zatim i na US openu.

Srpski as nije igrao u Americi još od finala US opena 2021. godine, kada je u velikom finalu poražen od Danila Medvedeva, a u Njujorku će imati šansu da osvoji svoju 24. gren slem titulu u svojoj karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading