KARLITOS UBO DŽEKPOT: Alkaraz u zagrljaju VRELE Francuskinje, ZALJUBIO SE do ušiju, pa povukao potez koji je sve IZNENADIO! (FOTO)

Autor:

Sport

26.07.2023

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac je totalno odlepio za mladom teniserkom.

KARLITOS UBO DŽEKPOT: Alkaraz u zagrljaju VRELE Francuskinje, ZALJUBIO SE do ušiju, pa povukao potez koji je sve IZNENADIO! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Španac Karlos Alkaraz već sa 20 godina postao je ozbiljno ime u svetu tenisa.

Trenutno je prvi reket sveta, uspeo je da prekine višegodišnju dominaciju Novaka Đokovića na Vimbldonu i osvoji grend slem u Londonu, te je stekao ogromnu popularnost.

Uz popularnost idu i žene, a za jednom je Karlitos odlepio! Španski mediji već nekoliko dana nemaju mira, te pišu o Karlosu Alkarazu i Loli Marandel, te su sigurni da su njih dvoje u ljubavnoj vezi.

 

 

Čak se navodi da se Alkaraz toliko zaljubio u mladu teniserku koja je trenutno 806. na planeti, da je posle osvajanja Vimbldona umesto na odmor otišao u Nicu kako bi je video!

Da, razgovaraju i na ovom turniru u Nici to bi bio prvi put da se sretnu. Zato je Alkaraz odlučio da ode u Nicu umesto odmora, posle osvajanja Vimbldona - rekao je neimenovani izvor španskim medijima.

 

 

Deluje da je Karlos Alkaraz ubo džekpot jer je vrela Francuskinja zaista jedna od najlepših i najatraktivnijih žena u svetu tenisa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Godinu dana je starija od Karlitosa (rođena 12. jula 2002. godine), a i pored toga što nije ni blizu vrha VTA liste nju na Instagramu prati čak 109 hiljada ljudi.

 

 

Podsetimo, Karlos Alkaraz je u finalu nedavno završenog Vimbldona posle velike borbe savladao Novaka Đokovića sa 3:2 u setovima i na taj način odlepio se na vrhu ATP liste. Ipak, prava borba za tron tek predstoji na američkoj turneji i najveći izazov dvojici tenisera biće US Open koji je na programu od 28. avgusta do 10. septembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading