SARA JO IZNENADA POTKAČILA MILICU PAVLOVIĆ: Pevačica šokirala sve, pa dobila KONTRU!

Autor:

Zabava

26.07.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica potkačila koleginicu, pa naišla na osudu

SARA JO IZNENADA POTKAČILA MILICU PAVLOVIĆ: Pevačica šokirala sve, pa dobila KONTRU!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, gostovala je sinoć u emisiji "Amidži šou", a voditelj Ognjen Amidžić joj je pročitao nekoliko pitanja sa Instagrama. Između ostalog, Sara je otkrila zbog ćega nije podržala svoju koleginicu Milicu Pavlović, koja je u skoro isto vreme izbacila album kad i ona.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sara Jo

- Javno si podržala albume Tee Tairović i Aleksandre Prijović, zašto nisi podržala Milicu Pavlović? - pročitao je Ognjen pitanje.

- Sviđa mi se što smo na početku (emisije), a već se zahuktava. Milica i ja se ne poznajemo, ja mnogo volim koleginice koje ulažu i rade na sebi, a ona je to, a još više volim kada se ne žale na to, nisu žrtve, to je više moj senzibilitet - istakla je Sara.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Milica Pavlović

Saru su zbog ovog komentara Miličini fanovi urnisali na društvenim mrežama. "Mica iz Gornjeg Bunibroda postigla više u životu od ćerke konzula u Italiji i to vam je cela poenta", "Fan fekt: Milica Pavlović je samo godinu dana duže od Sare Jo na estradi, a rezultati i karijera su im takvi kao da je Milica 30 godina pre dotične. Toliko o svemu", "Treba se zaustaviti od komentarisanja izjave "pevačice" koja tek posle više od 10 godina ima album i to album koji je posledica frustracija što je 10 godina pevala po tržnim centrima, pa onda nasnimala dahtanje", samo su neki od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

26.07.2023 10:57

Sara je dama u odnosu na ovu seljanku koja je stigla iz pickovca i glumi nesto sto nije