KARLITOS IMA UKUSA! Alkaraz viđen u društvu ČUVENE MANEKENKE: Može da mu bude MAJKA, a njihova fotka "OBORILA" je internet! (FOTO)

Autor:

Sport

24.07.2023

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac u odabranom društvu.

KARLITOS IMA UKUSA! Alkaraz viđen u društvu ČUVENE MANEKENKE: Može da mu bude MAJKA, a njihova fotka "OBORILA" je internet! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz

Španac Karlos Alkaraz uspeo je da prekine višegodišnju dominaciju Novaka Đokovića na Vimbldonu, te je na nedavno završenom turniru u Londonu stigao do drugog grend slem trofeja u karijeri.

Posle US Opena prošle godine, Alkaraz je osvojio i Vimbldon ove sezone, te se učvrstio na vrhu ATP liste gde se nalazi ispred Novaka Đokovića.

Ovaj teniser stekao je veliku slavu već na početku karijere, te zato ne čudi što mnogi žele da se fotografišu i razgovaraju sa njim. Upravo je na taj način nastala jedna fotografija koja je "oborila" internet. O čemu se zapravo radi?

Karlitos je na jednoj modnoj reviji u Nici naleteo na čuvenu manekenku Naomi Kembel i oni su rešili da poziraju fotografima. Naomi važi za jednu od najlepših žena na planeti, a sa svoje 53 godine i dalje izgleda kao "bomba".

 

 

Čak 33 godine više manekenka ima od prvog tenisera sveta i legitimno može da mu bude majka, te ostaje nepoznato o čemu su njih dvoje pričali. Bilo kako bilo, nema dileme da Karlitos ima ukusa, bar kad je izbor ljudi za fotografisanje u pitanju.

Podsetimo, na poslednjoj ATP listi koja je izašla ovog ponedeljka Karlos Alkaraz nalazi se na prvom mestu sa 9.375 bodova, odmah ispred Novaka Đokovića koji ima 8.795 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading