OPTIMIZAM MEĐU "DELFINIMA" PRED ITALIJU: "Tek sada počinje, idemo do kraja"

Autor:

Sport

24.07.2023

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dižemo se iz dana u dan, verujem u ove momke, kaže Radomir Drašović

OPTIMIZAM MEĐU "DELFINIMA" PRED ITALIJU: "Tek sada počinje, idemo do kraja"

Foto: Starsport

Vaterolo reprezentacija Srbije plasirala se u četvrtfinale Svetskog prvenstva u Fukuoki, pošto je sa 16:10 u osmini finala eliminisala domaću selekciju Japana.

Presudna je bila treća četvrtina u kojoj su "delfini" slavili sa 7:2 i stekli ključnu prednost.

Radomir Drašović i Strahinja Rašović prokomentarisali su plasman u četvrtfinale Svetskog prvenstva u kojem će im rival biti Italija. Meč je na programu u utorak od 9.30 po našem vremenu.

 - Srećni smo sto smo prošli u četvrtfinale ali sada tek počinje ono zbog čega smo došli. Dižemo se iz dana u dan, samopouzdanje i timski duh su sve veći, i to mi uliva nadu da ćemo biti pravi u utakmicama koje slede. Verujem u ove momke i samo hrabro do kraja - rekao je Radomir Drašović.

Republika

Foto: Vaterpolo savez Srbije

Vaterpolo reprezentacija Srbije

 

Srbiu u četvrtfinalu čeka selekcija Italije, koja je osvojila Grupu D sa tri pobede nad Francuskom, Kanadom i Kinom uz gol-razliku +38.

 - Zadovoljan sam jer smo igrali od početka do kraja onako kako smo se dogovorili, nismo odstupali od toga ni jednog momenta. Zaboravljen Japan, okrećemo se italiji. Nema šta da trošim reči na njih sve se zna decenijama u nazad kakva su sila italijani u sportu pa i u vaterpolu. Verujem mnogo u moju ekipu, oni su nam sledeća prepreka. Razmišljamo o nasoj igri i verujem da cemo biti još bolji u narednoj utakmici - kaže Strahinja Rašović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading