GOLA PREKINULA FINALE LŠ: Da li ste je zaboravili? Evo čime se danas bavi prelepa Kinsi Volanski!

Autor:

Sport

19.05.2023

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najzanimljiviji trenutak tog finala.

GOLA PREKINULA FINALE LŠ: Da li ste je zaboravili? Evo čime se danas bavi prelepa Kinsi Volanski!

Foto: Tanjug/AP

Kinsi Volanski

Fudbaleri Liverpula savladali su Totenhem sa 1:0 u finalu Lige šampiona 2019. godine, ali je taj okršaj obeležio nešto sasvim drugo.

Utakmica je, može se slobodno reći, bila vrlo dosadna, gol je pao već u 3. minutu, i to sa bele tačke, pa je pažnju ukrala Kinsi Volanski, koja je polugola utrčala na teren i ukrala svu slavu.

Naime, u prvom poluvremenu ove utakmice, ona je utrčala na teren, reklamirajući jedan sajt za odrasle, koji je bio u vlasništvu njenog dečka. Ipak, iako je napravila prekršaj i skandal, ona je višestruko profitirala od toga.

Ona je kažnjena sa svega 13.000 funti, ali je svojom promocijom zaradila više miliona pratilaca na Instagramu i preko noći je postala zvezda društvenih mreža. Danas, četiri godine kasnije, Kinsi je odlučila da se posveti nečemu sasvim drugačijem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kinsey (@kinsey)

Ona danas pomaže ljudima u uređenju enterijera njihovih kuća, a svojim radom se često hvali i na društvenim mrežama, što joj je sjajna reklama svakako, jer je prati gotovo četiri miliona ljudi.

- Uvek radimo sa ograničenim budžetom. Međutim, volim ono u šta smo u stanju da pretvorimo ove kuće, videći sa čime moramo da radimo. Sanjam da razvijam ogromne projekte koji imaju neograničene budžete - napisala je na jednom od svojih Instagrama postova.

Danas se, očigledno, isplati biti učesnik različitih skandala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading