TOTALNI HAOS! Jedan detalj ZAPALIO vatru, navijači se PODSMEVAJU i ŽESTOKO VREĐAJU suprugu teniske legende!

Autor:

Sport

02.05.2023

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve ovo prelazi granicu normalnog i zdravog ukusa.

TOTALNI HAOS! Jedan detalj ZAPALIO vatru, navijači se PODSMEVAJU i ŽESTOKO VREĐAJU suprugu teniske legende!

Foto: Tanjug/AP

Rodžer Federer i Novak Đoković

Rodžer Federer jedan je od najboljih tenisera u istoriji.

Za neke je baš Švajcarac najbolji ikada, ali su mnogi mišljenja da se teniski GOAT traži između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

Federer već neko vreme uživa u penziji, ali je našao način da dođe u centar pažnje svetske javnosti.

On se pojavio sa suprugom Mirkom na ovogodišnjoj Met gala svečanosti i jedan detalj uspeo je da zapali vatru među navijačima. Dok su korisnici društvenih mreža hvalili stajling Rodžera Federera, u istom trenutku su se podmevali i žestoko su vređali njegovu suprugu Mirku.

Naime, Mirka se pojavila odevena u haljinu od roze perja koje joj je uokriviravalo lice, pa je zaista izgledala smešno pored Rodžera koji je u crnom odelu bio poput Džejms Bonda.

 

 

"Jel pobegla iz Ulice Sezam?", "Bojim se da će da zakokodače na crvenom tepihu", "Kakav konstrast! Džejms Bond i pilićarka - hit!", samo su neki od, nimalo blagih, bili komentara na društvenim mrežama.

Rodžer i Mirka Federer u braku su od 11. aprila 2009. godine. Iste godine stigla im je i prinova i to u vidu bliznakinja, Majle i Šarlen, a nešto kasnije, 2014. godine, Rodžer i Mirka dobili su i blizance, Lea i Lenija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading