ŠPANKINJA KRIVA ZA PAD ARGENTINCA: Ainara totalno uništila Vildozu!

Autor: Aleksa Simić

Sport

30.03.2023

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinski igrač je sasvim izgubio kompas, kada ga je dugogodišnja ostavila.

ŠPANKINJA KRIVA ZA PAD ARGENTINCA: Ainara totalno uništila Vildozu!

Foto: Starsport

Luka Vildoza

Stari ljudi kažu: "Što žena može da upropasti čoveka, to niko ne može", a u slučaju Luke Vildoze se ova izreka se pokazala kao tačna! Naime, argentinski plejmejker, otkako ga je devojka Ainara Hihon ostavila, praktično nije znao za sebe. Postao je neprepoznatljiv na terenu, ali i u komunikaciji sa saigračima, trenerom i ostalima. Očigledno da iskusni košarkaš nije mogao da se izbori sa privatnim problemima, odnosno, da preboli raskid veze sa lepom Špankinjom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ainara Gijon (@ainarag.t)

 

Ainara je početkom godine napustila Argentinca, a zasad nije poznato zašto je došlo do prekida veze. Međutim, među navijačima se spekulisalo da je video snimak, koji je osvanuo početkom godine, i na kom je Vildoza u društvu nepoznatih devojaka doveo do razlaza.  Lepa manekenka, nakon što je ostavila Vildozu, obrisala i njegove slike sa društvenih mreža, ostavila je samo jednu na kojoj se ljube u vodi. Isto je postupio i plejmejker Crvene zvezde

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ainara Gijon (@ainarag.t)

 

Da se nije osećao dobro u poslednje vreme i da mu je rastanak veoma teško pao, priznao je i sam Vildoza nakon pobede nad Valensijom u Evroligi

- Imao sam neke probleme, ali sad je to gotovo. Bio sam veoma tužan jer mi je značila i bolelo me je, sad je sa tim gotovo - rekao je Vildoza. 

Nedavno se pojavila informacija da Luka Vildoza ima novu partnerku, ni manje ni više nego poznatu srpsku pevačicu Teodoru Džehverović. Njih dvoje su se i međusobno zapratili na Instagramu, nakon čega je ona prisustvovala i večitom derbiju. Međutim, Vildoza i Teodora nikad nisu priznali da je nešto bilo između njih. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading