ŠTA ĆE REĆI JELENA? Đoković video VRELU Severininu fotografiju - o Novakovoj REAKCIJI svi pričaju! (FOTO)

Autor:

Sport

14.03.2023

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaki Srbinov korak se pomno prati, a javnosti je zapao za oko jedan njegov "potez" na društvenim mrežama.

ŠTA ĆE REĆI JELENA? Đoković video VRELU Severininu fotografiju - o Novakovoj REAKCIJI svi pričaju! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najbolji teniser sveta Novak Đoković trenutno je na prinudnom odmoru, pošto mu nije dozvoljen ulaz u Ameriku gde se održavaju turniri iz masters serije.

Kako nije na terenu, a svaki Srbinov korak se pomno prati, javnosti je zapao za oko jedan njegov "potez" na društvenim mrežama.

Popularna hrvatska pevačica Severina Vučković objavila je na svom Instagramu provokativnu fotografiju, na kojoj se vidi njeno delimično obnaženo telo. Fotografija je sama po sebi izazvala dosta pažnje, pogotovo kada je uočeno da je fotografiju lajkovao i Novak Đoković.

 

 

Podsetimo, najbolji svetski teniser Novak Đoković povukao se iz žreba za Indijan Vels, pošto mu vlasti Sjedinjenih Američkih Država nisu dozvolile ulazak u tu zemlju! Đoković je tako i četvrti put zaredom propustio ovaj turnir u SAD, a umesto njega nastupao je Nikoloz Basilašvili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading