MA, KAKVA RIJANA! Dončić ZAGRMEO: Dajte Cecu na Ol staru!

Autor:

Sport

20.02.2023

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

As Dalas Maveriksa traži da Svetlana Ražnatović peva na utakmici svih zvezda.

MA, KAKVA RIJANA! Dončić ZAGRMEO: Dajte Cecu na Ol staru!

Foto: Miloš Ćetković/Tanjug/AP/Ilustracija

U NBA ligi je trenutno peroid bez takmičarskih utakmica, usled pauze zbog Ol star vikenda koji se od petka do nedelje održao u Solt Lejk Sitiju.

Na glavnom događaju, utakmici svih zvezda su učestvovali Srbi Nikola Jokić i Luka Dončić, a ako bi se as Dalasa pitao, na njemu bi bilo mesta i za jednu Srpkinju.

Naime, uoči Ol star meča su novinari upitali Dončića kog pevača ili pevačicu bi voleo da čuje na poluvremenu, pomenuvši fenomenalan nastup Rijane na Superboulu.

Mislite na Amerikance? - upitao je Luka, a kada je dobio povratnu informaciju da to nije obavezno, usledio je odgovor kao iz topa:

Ma, ne znate vi to... Ali, evo, reći ću: Ceca!

Inače, pošto je Dončić glavna zvezda Maveriksa, sredio je da mu se bar u Dalasu tokom zagrevanja sa razglasa pušta Ceca.

Takođe je prokomentarisao i reči Kevina Durenta, koji je rekao da bi Dončić mogao da postane najbolji evropski igrač ikada.

Laže! (smeh). Ne, naravno, to jeste neka... mogućnost, ali kada imate momke kao što su Janis (Adetokumbo), Jokić... kada ste imali igrače kao što su Dražen Petrović i Arvidas Sabonis, stvarno je teško (biti najbolji u takvoj konkurenciji). Jer, to su neki vrlo, vrlo dobri košarkaši - poručio je Dončić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading