LJUBAVNI ŽIVOT NOVAKA ĐOKOVIĆA! Srpskog asa povezivali sa raznim pevačicama i glumicama!

Autor:

Sport

06.02.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre Jelene srpski teniser bio s atraktivnom Lidijom Popović, a šuškalo se i o domaćim pevačicama i glumicama

LJUBAVNI ŽIVOT NOVAKA ĐOKOVIĆA! Srpskog asa povezivali sa raznim pevačicama i glumicama!

Foto: Tanjug/AP

Jelena i Novak Đoković

Najbolji teniser današnjice Novak Đoković u skladnom je braku sa Jelenom Đoković, ali njegov ljubavni život, iako ga krije kao zmija noge, oduvek je privlačio pažnju javnosti, koja je načula priču o tek nekoliko poznatih žena s kojima je povezivan u medijima.

Obavezao se na večnu ljubav samo Jeleni, devojački Ristić, koja je rođena 17. juna 1986. u Beogradu, i iz braka sa Noletom ima sina Stefana i ćerku Taru. Njih dvoje su se upoznali 2005. preko zajedničkih prijatelja i desila im se ljubav na prvi pogled. U bračne vode zaplovili su 10. jula 2014. na prelepom venčanju na Svetom Stefanu.

Jelena je u međuvremenu postala direktor Fondacije "Novak Đoković", koja se bavi prikupljanjem sredstava za siromašnu decu u Srbiji. Ali ovog puta predstavićemo lepotice koje su, barem prema navodima medija, dovođene u vezu s vladarom teniskog univerzuma.

Lidija Popović (di-džej)

Republika

Foto: Miloš Cvetković

Di-džej zvezda, Lejdi Li

Pre Jelene Novakovo srce osvojila je Lidija Popović, poznati di-džej, poznatija kao Ledi Li. Atraktivnu crnku na Instagramu prati skoro dva miliona ljudi, a godišnje ima trocifren broj nastupa. Navodno, za jedno veče zaradi i do 30.000 evra. U jednom intervjuu Lidija je otkrila kakva je bila veza sa Đokovićem.

- Nole je za vreme naše veze uvek bio pažljiv i nasmejan, ali to je bilo kada nije imao obaveze kao što ima sada. Sada nosi veliki teret na leđima kao slavni muškarac u svetu sporta. Naravno da Nole nije papučar... Novak je društven i džentlmenski nastrojen, takvog ga se barem sećam - rekla je Lidija i dodala da oni, navodno, godinama imaju platonsku vezu koja traje.

Nina Seničar (glumica)

Republika

Foto: Instagram.com

Zavodi izgledom, Nina Seničar

Za lepu srpsku manekenku i voditeljkugovorilo se da je bila sa Noletom pre nego što je upoznao Jelenu. Njih dvoje su se znali godinama, čak su se jednom prilikom pojavile i zajedničke fotografije iz Dubaija, ali ništa od tih govorkanja nikad nije bilo potvrđeno. Ipak, pričalo se da je jedan njihov susret u Beogradu prilično uznemirio Jelenu, koja je tada bila sa decom u Monaku.

Lerin Franko (bacačica koplja)

Republika

Foto: Instagram/lerynfranco1

Lerin Franko

Davne 2009. Noleta su povezivali sa zgodnom bacačicom koplja Lerin Franko iz Paragvaja. Na jednoj konferenciji za novinare na US openu Đoković je pokušao da zaustavi priče o romansi s olimpijskom takmičarkom koje su nastale jer su u isto vreme bili u Njujorku.

- Da, čuo sam da je to bila glavna tema u novinama, a čuo sam da su to prikazali na TV pre dva dana, kada sam igrao prvi meč. Poričem! Nema nikakve romanse među nama. Novine verovatno od toga pokušavaju da naprave još jedan skandal. To je deo mog života i moram to da prihvatim. Nas dvoje se znamo, to je istina, upoznali smo se, a onda je ona došla da gleda moje mečeve, ali nema tu ništa više od prijateljstva - rekao je Novak.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading