SUPERLIGAŠKA BOMBA: El Šaravi u Radniku iz Surdulice (FOTO)

Autor:

Sport

05.02.2023

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni fudbaler veliki adut u borbi za opstanak.

SUPERLIGAŠKA BOMBA: El Šaravi u Radniku iz Surdulice (FOTO)

Foto: Starsport

Prema saznanjima "Mozzart sporta" jednogodišnji ugovor sa surduličkim Radnikom potpisao je nekadašnji omladinski reprezentativac Srbije Dejan Dražić (27).

Republika

Foto: Starsport

 

Redovni hroničari zbivanja u ovdašnjem fudbalu sećaju se Dražića kao supertalentovanog klinca iz redova OFK Beograda. Odlikovao se brzinom, bio redovan na spiskovima mlade i omladinske selekcije Srbije i nagoveštavao ozbiljnu karijeru. Posebno što je leta 2015. godine otišao u Seltu iz Viga u transferu teškom 1.200.000 evra.

Međutim, nije uspeo u Španiji da se nametne i dobije zapaženu minutažu. Kasnije je branio boje Valjadolida, Slovana iz Bratislave, Zaglebja, Honveda i na kraju turskog drugoligaša Bodruma sa kojim je u decembru raskinuo ugovor.

Veruju u Surdulici da srpskom El Šaraviju mogu da pomognu da rehabilituje karijeru, ali i da on može da pomogne njima da stignu do opstanka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading