RAJKOVIĆ BRILJIRAO PROTIV REALA: Srbin odbranjenim penalom doneo pobedu Majorki, slavi i Barselona (VIDEO)

Autor:

Sport

05.02.2023

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraljevski klub ima 45 bodova, pet manje i utakmicu više od vodeće Barselone koja večeras ima lepu priliku da se "odlepi" na +8.

RAJKOVIĆ BRILJIRAO PROTIV REALA: Srbin odbranjenim penalom doneo pobedu Majorki, slavi i Barselona (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Majorke u 20. kolu prvenstva Španije napravili su veliko iznenađenje i pobedom protiv Real Madrida 1:0 možda i prelomili borbu za titulu. Junak trijumfa ekipe sa Balearskih ostvra bio je srpski golman Predrag Rajković koji je u 59. minutu zaustavio udarac Marka Asensija sa bele tačke.

Ispostaviće se, duel na ostrvu rešen je u 13. minutu autogolom Naća Fernandesa, a gostima sa Santijago Bernabeua nije mnogo pomogla ni apsolutna nadmoć u nastavku utakmice.

Real je imao čak 74 odsto posed lopte, 20 udaraca ka golu rivala, ali od toga samo jedan u okvir. Sa druge strane Majorka se, logično, opredelila da brani prednost i u tome je uspela.

Majorka je zabeležila osmu pobedu u sezoni i sa 28 bodova na desetoj je poziciji, dok Kraljevski klub ima 45 bodova, pet manje i utakmicu više od vodeće Barselone. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading