OBJAVLJEN SNIMAK: Šta će reći Mauro Ikardi? Vanda Nara u krevetu sa drugim muškarcem, klip ima preko tri miliona pregleda! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.10.2022

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinac se sigurno neće osetiti prijatno.

OBJAVLJEN SNIMAK: Šta će reći Mauro Ikardi? Vanda Nara u krevetu sa drugim muškarcem, klip ima preko tri miliona pregleda! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube/L-Gante

Vanda Nara

Vanda Nara jedna je od najkontroverznijih žena u svetu fudbala.

Pošto je svog prvog muža, Maksija Lopeza, ostavila zbog Maura Ikardija, te je na taj način uspela da uništi jedno prijateljstvo, Vanda je nastavila da briljira.

Sada je njen odnos sa Ikardijem doveden pod znak pitanja, par se više puta rastajao i mirio, a posle snimka koji je došao u javnost, Ikardi se sigurno neće osetiti prijatno.

Njegova ljubav našla se u krevetu sa drugim muškarcem i to čovekom kog Mauro "ne miriše". U pitanju je poznati pevač L-Gante, a Vanda je bila potpuno naga u krevetu sa njim za potrebe snimanja spota.

Da li je u pitanju dobra gluma ili ima i nečeg više, tek Vanda i L-Gante deluju veoma srećno i zadovoljno u spotu koji je za kratko vreme pogledalo preko tri miliona ljudi. Takođe, sve su glasnije priče da je Vanda uplovila u romansu sa poznatim pevačem, a sve to dok se Mauro Ikardi nalazi u Istanbulu gde pokušava da se izbori za minute u Galatasaraju.

Argentinac je u dosadašnjem toku sezone skupio tek 118 minuta na dve utakmice za tim iz Istanbula. Ikardi je tokom karijere nastupao za mlađe kategorije Barselone i Sampdorije, dok je u seniorskom timu bio deo, Sampdorije, Intera, PSŽ-a i Galatasaraja.

Kako će se sve ovo završiti ostaje da se vidi, jedno je sigurno, Vanda je nastavila da šokira javnost, a Mauro se definitivno neće osetiti prijatno kada gleda ovaj spot.

Ovako izgleda Vanda Nara:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading