EH, VANDA, VANDA... Ikardi joj NJEGA nikada neće oprostiti! Nara snimljena u zagrljaju pevača kog Argentinac NE MOŽE DA SMISLI! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.10.2022

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije joj dugo trebalo da nađe novu žrtvu...

EH, VANDA, VANDA... Ikardi joj NJEGA nikada neće oprostiti! Nara snimljena u zagrljaju pevača kog Argentinac NE MOŽE DA SMISLI! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Vanda Nara

Vanda Nara definitivno je jedna od najkontroverznijih žena u svetu fudbala.

Znamo njenu istoriju sa Maurom Ikardijem, ali i Maksijem Lopezom, te se sa pravom može reći da se za njom prašina diže gde god se pojavi.

Sada su Ikardi i Vanda na korak od razvoda, Nara se nije ni rastala od Argentinca, a već se našla u zagrljaju drugog muškarca. I to čoveka kog Mauro Ikardi ne može da smisli!

Ona je snimljena u zagrljaju poznatog argentinskog pevača L-Gantea, koji je 13 godina mlađi od nje, a kog Ikardi ne može da smisli.

Navodno, u pitanju je video spot za pesmu pomenutog pevača, ali nije to i jedini put da su viđeni da razmenjuju strasti. Zbog toga čitava Argentina bruji o tome da je Vanda uplovila u vezu sa mladim umetnikom, koga navodno Ikardi ne podnosi, a u narednim danima sigurno ćemo saznati šta se krije iza ovih spekulacija.

 

 

Prva opcija je da su L-Gante i Vanda zajedno, a druga da je Vanda Nara namerno napravila dramu kako bi Ikardiju "natrljala" na nos da je u vezi sa pevačem.

Dok Vanda luduje, Mauro Ikardi se muči za minute u Galatasaraju, te je u dosadašnjem toku sezone skupio tek 118 minuta na dve utakmice za tim iz Istanbula.

Ikardi je u dosadašnjem toku karijere nastupao za mlađe kategorije Barselone i Sampdorije, dok je u seniorskom timu bio deo, Sampdorije, Intera, PSŽ-a i Galatasaraja.

Ovako izgleda Vanda Nara:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading