SVI SU OSTALI U ŠOKU: Benzema primio Zlatnu loptu uz sat od 550 hiljada evra, Levandovski IZNENADIO prisutne! (FOTO)

Autor: Žarko Sokić

Sport

19.10.2022

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poljak na ruci nosi nešto što i prosečan građanin može da ima.

SVI SU OSTALI U ŠOKU: Benzema primio Zlatnu loptu uz sat od 550 hiljada evra, Levandovski IZNENADIO prisutne! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Ceremonija dodele Zlatne lopte bila je veoma zanimljiva.

Karim Benzema proglašen je najboljim fudbalerom planete, a ponovo je uspeo sve da šokira kada se na dodeli nagrade pojavio sa ženom i devojkom (više o tome pročitajte OVDE).

Zvezda večeri bila je i ćerka Denisa Rodmana, Triniti (više čitajte OVDE), a jako je zanimljivo baciti pogled i na satove koje su nosile svetske zvezde.

Cene satova kretale su se sve do vrtoglavih 550 hiljada evra koliko vredi njegov model "Richard Mille" i njihov hronograf u roze zlatu. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Karim Benzema

 

I dok je Karim Benzema cenom sata rešio da obori sve sa nogu, Robert Levandovski je na ruci nosio "Casio Iluminator" na našem tržištu poznat i kao "Casio Retro", a čija je vrednost tek oko 70 evra! Ovaj sat mogu imati i prosečni građani, a ne velike fudbalske zvezde, te je zbog toga Levandovski dospeo u centar pažnje. 

Ubrzo je stiglo i objašnjenje - tek što se doselio u Barselonu, njemu su ukrali skupocen sat "Patek Philippe Nautilus", te on od tada ne želi da izdvaja velike količine novca za nešto što će nositi oko ruke.

 

 

Zanimljiv je bio izbor Kilijana Mbapea koji je na ruci nosio "Hublot Big Bang Chronograph" vredan 15 hiljada evra, voditelj programa Didier Drogba nosio je "Richard Mille", Luis Figo ga je ispratio sa istim brendom na zglobu ruke, selektor francuske Didie Dešamp nosio safirni "Hublot",a bivši as Milana i osvajač Zlatne Lopte iz 2004. godine,  Andrej Ševčenko nosio je "Rolex Cosmograph Daytona" čija je cena danas negde oko 28.000 evra.

Da ste imali priliku da se nađete na ceremoniji dodele Zlatne lopte, čiji biste sat nosili?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading