ŠEST DEVOJAKA ME ŠUTIRALO I GAZILO PO GLAVI: Iva Grgurić o teškom životnom periodu, nije imao ko da joj pritekne u pomoć!

Autor:

Zabava

19.10.2022

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iva Grgurić bila je žrtva vršnjačkog nasilja sve do kraja srednje škole.

ŠEST DEVOJAKA ME ŠUTIRALO I GAZILO PO GLAVI: Iva Grgurić o teškom životnom periodu, nije imao ko da joj pritekne u pomoć!

Foto: printskrin/Republika

Iva Grgurić

Starleta i pobednica treće sezone rijaliti programa "Zadruga" Iva Grgurić svakim svojim korakom privlači pažnju javnosti, a mnogi ne znaju da se iza lepog osmeha, krije velika trauma. 

Naime, Grgurićeva je do kraja srednje škole trepela teško fizičko nasilje, kada ju je šest devojaka krvnički tuko iz dana u dan, a ona nije imala nikoga da joj pritekne u pomoć.

Republika

Foto: Printscreen pink tv

Iva Grgurić na "Zadrugoviziji"

Kako bi probala da se odbrani od udaraca, trenirala je borilačke veštine. Dok je prolazila kroz pakao, najviše joj je nedostajao otac, koji ju je napustio još dok je bila beba.

- Žene su me oduvek maltretirale! Za razliku od njih, muškarci su mi prilazili i postajali mi dobri prijatelji. Kroz celu osnovnu i srednju školu trpela sam jezivo fizičko nasilje. Devojka koja me je maltretirala promenila je nekoliko škola baš zato što je bila poznata po vršnjačkom nasilju - objašnjava Iva.

Republika

Foto: N. Mutić

Iva Grgurić

-Imala je pik na mene, godinama me je šikanirala, a da me niko nije zaštitio. Morala sam sama da se branim! Tukla sam se sa njom, nije bila jača od mene, ali je imala svoju ekipu od njih šest. Napadale bi me zajedno. Bacile bi me na zemlju, šutirale nogama po telu i gazile po glavi! To je bilo strašno! Čak su me tražile po gradu da me biju! Ni sa čim to nisam zaslužila, jednostavno im nisam bila simpatična - pričala je Iva o teškim životnim trenucima. 

Podsetimo, pre pobede u "Zadruzi 3", Iva je bila u vezi sa kontroverznim biznismenom Marinkom Zovkom, sa kojim je uživala luksuz i glamur, a strleta trenutno snima film sa Mimom Karadžićem koji bi u dogledno vreme trebalo da ugleda svetlost dana. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading