FUDBALSKA SUPER ZVEZDA u kandžama Domine! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

17.10.2022

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao da joj odoli, izbio skandal.

FUDBALSKA SUPER ZVEZDA u kandžama Domine! (FOTO GALERIJA)

Foto: Printscreen/Instagram/Mistress Estee

Mis Ist bivša partnerka Džeka Griliša

Papreno pojačanje Mančester sitija Džek Griliš, umesto da se britanskoj i svetskoj javnosti predstavi kao vanserijski fudbaler, on je svoj nesporni talenat odlučio da protraći i upropasti.

Plaćen je od strane "građana" 117 miliona funti Aston Vili, međutim, nije opravdao taj novac. Ove sezone je više u britanskim tabloidima, pijan i mamuran, nego što je na terenu. 

Tako je dospeo na stranice tamošnje štampe jer je, kako se navodi, pijan proveo noć u društvu Mis Isti, profesionalne domine. Ovaj skandal nije demantovan, pa je britanska javnost sa Grilišem ispirala usta prethodnih meseci.

Griliš je na Etihad stigao iz Aston Vile, a zbog svog talenta je dobio i mesto u selekciji Engleske. Ipak, zbog svog načina života i ljubavi prema alkoholu, možda ga čeka sudbina Pola Gaskonija - legende engleskog fudbala kome je zbog strasti prema čašici uništena ne samo karijera, već i život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading