ZLATAN "RUŠI" INTERNET: Ovo može samo Ibrahimović: Jahta, luksuz, život na visokoj nozi - za 20 sati skoro OSAM MILIONA pregleda! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.10.2022

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni švedski napadač ponovo je došao u centar pažnje javnosti.

ZLATAN "RUŠI" INTERNET: Ovo može samo Ibrahimović: Jahta, luksuz, život na visokoj nozi - za 20 sati skoro OSAM MILIONA pregleda! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Zlatan Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović otvorio je profil na "Tik-toku".

I, kao što je to uvek slučaj kada je on u pitanju - "srušio" je internet za manje od jednog dana! Objavio je video snimak u kom se nalazi njegov život u 45 sekundi. Luksuz, teretana, mišići, jahta, fudbal, treninzi... Sve se ovo vidi u snimku koji je za 20 sati pogledalo skoro osam miliona ljudi!

Ibrahimović je stigao i skoro do 700 hiljada pratilaca, te nema sumnje da će uskoro biti jedno od najpoznatijih lica na ovoj društvenoj mreži.

Pored videa, u svom stilu je napisao:

- Tik tok, Zlatan je ovde.

 

 

Što se samog snimka tiče prvo se pojavljuje Zlatanovo lice koje se pretvara u lava. Zatim, Zlatan leži u bazenu velike jahte. Onda se ređaju scene Zlatanovih veština i akcija, pa hvalisanje impresivnim fizičkim stanjem, kao i luksuzom u kojem živi.

Legendarni švedski napadač jedan je od najinteresantnijih igrača u istoriji fudbala. Trenutno ima 41 godinu, ali se i dalje nalazi u timu šampiona Italije, Milanu. Pored Milana nastupao je za brojne klubove poput Malmea, Ajaksa, Juventusa, Intera, Barselone, Pari Sen Žermena, Mančester junajteda i Los Anđelesa. 

Za reprezentaciju je nastupao 121 put i postigao je 62 gola. U klupskom fudbalu je odigrao ukupno 815 utakmica na kojima je postigao 492, a namestio 202 gola. Zanimljiv podatak je to da nikada nije osvojio trofej namenjen najboljem u Ligi šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading