IZRAELAC NA CENTRU U HUMSKOJ: Već je sudio Partizanu kad je crno-bele SPASAVAO golman!

Autor:

Sport

11.10.2022

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će doneti sreću četi Gordana Petrića?

IZRAELAC NA CENTRU U HUMSKOJ: Već je sudio Partizanu kad je crno-bele SPASAVAO golman!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Partizana u četvrtak od 18.45 u Humskoj dočekuju Keln u okviru četvrtog kola grupne faze Lige konferencija.

Pošto je UEFA objavila ko će suditi utakmicu Ferencvaroš - Crvena zvezda (više informacija OVDE), poznato je ko će biti na centru u Humskoj.

Glavni arbitar tog meča biće Izraelac Roj Rajnšrajber, kom će pomagati David Biton i Sagi Mecamber, takođe iz Izraela.

Rajnšrajber već je delio pravdu Partizanu i to u meču kvalifikacija za Ligu šampiona u sezoni 2017/18. protiv Budućnosti u Podgorici. Partizan je loše odigrao taj meč koji je ipak završen 0:0, a najzaslužniji za to bio je Filip Kljajić, tada golman crno-belih (sada u Novom Pazaru) koji je u nekoliko navrata reagovao fenomenalno.

Sudio je Rajnšrajber i Zvezdi kada je prošle sezone odigrala 1:1 sa Midtijlandom u Danskoj, a iste godine delio je pravdu reprezentaciji Srbije koja je savladala Azerbejdžan u gostima sa 2:1.

Ove sezone Roj Rajnšrajber sudio je 11 utakmica. Delio je pravdu na meču Lige Evrope između Helsinkija i Betisa (0:2 za Betis), kanonadi Bodo Glimta protiv Linfilda (8:0) u kvalifikacijama za Ligu šampiona, zatim kvalifikacijama za Ligu konferencija (APOEL - Đurgarden 3:2) i Ligi nacija Severna Makedonija - Gruzija 0:3).

Ostale mečeve sudio je u Izraelu - pet puta u šampionatu, jednom u drugoj ligi i jednom u Kupu. Na tih 11 utakmica dao je 63 žuta i jedan crveni karton, a dosudio je i osam penala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Idemo

11.10.2022 15:47

NATKO SAD SE POKAZI !