ŠOKANTNA ISPOVEST SINA SVETLANE KOJA JE POGINULA NA PANČEVAČKOM PUTU: Stalno su pili! Morao sam iz stana da ih izbacim!

Autor:

Hronika

11.10.2022

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u 20.30 nastradali su Svetlana P., njen brat Slobodan T. i Goran R. Teško je povređen Tomislav P., Svetlanin partner.

ŠOKANTNA ISPOVEST SINA SVETLANE KOJA JE POGINULA NA PANČEVAČKOM PUTU: Stalno su pili! Morao sam iz stana da ih izbacim!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Na Karaburmi je Svetlanin sin Milana ispričao detalje teške tragedije.

- Moja majka je sa Tomislavom u nekoj vrsti odnosa od 2014. godine - kaže on za Novosti - Stalno su pili, sve sam prijavljivao policiji. Majka je bila devedesetih na lečenju od alkoholizma, ali ju je to držalo dve godine. Na kraju sam morao da ih izbacim iz stana, a oni su pronašli drugi, gde su bili podstanari.-

Tvrdi da je „Tomislav najviše kriv za sve, kao i da policija nije radila svoj posao, iako smo često prijavljivali.“

- Ja sam im kupovao pivo, ali su oni na kraju kupovali najjeftiniju votku - kaže Milan. - Morao sam Tomislava da izbacim iz kuće, a majka je otišla sa njim. Čoveka koji je vozio kola ne poznajem. Teška tragedija, ali mora se dalje.-

Dodaje da je Tomislav čak maltretirao Svetlanu, da se poslednja dva meseca nije ni čuo sa njom. Da se ujak Slobodan nije ženio, a da je njegova majka rodila i ćerku koja je 2009. godište.

Podsetimo, u automobilu "fijat multipla", u kome su sinoć nastradali Goran R. (56), Svetlana P. (56) i Slobodan T. (48), policija je posle nesreće pronašla više flaša alkoholnog pića.

Nesreća se, da podsetimo, dogodila oko 20.30 časova na Pančevačkom putu, kada je "fijat" udario u stub ulične rasvete. Stravičan udes preživeo je samo Tomislav P., koji je u bolnici u teškom stanju, sa povredama vratnih pršljenova i pluća.

Goran R., koji je sinoć izazvao saobraćajnu nesreću na Pančevačkom putu u kojoj su, pored njega, život izgubile još dve osobe, iza sebe ima čak 19 krivičnih dela. Pored krađa, nasilja u porodici i falsifikovanja isprava, on je učestvovao u 12 saobraćajnih nezgoda, od kojih je izazvao šest.

Takođe, iza sebe ima čak 67 saobraćajnih prekršaja, uključujući i vožnju pod dejstvom alkohola, prekoračenje brzine, nepropisno preticanje, upravljanje neregistrovanim vozilom, pa čak i nepropisne radnje prilikom upravljanja biciklom. On je u juče, u trenutku nesreće, bio pod zabranom upravljanja vozilom, i to treći put za pet godina.

Do nesreće je došlo kada je vozilo kojim je upravljao Goran R., krećući se iz Pančeva ka Beogradu, skrenulo na razdelno ostrvo, a potom udarilo u banderu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading