NAJMLAĐI ĐOKOVIĆ SE ŽENI! Đorđe zaprosio devojku Sašku na romantičnom mestu (FOTO)

Autor:

Sport

27.08.2022

07:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Serbia opena staje na ludi kamen.

NAJMLAĐI ĐOKOVIĆ SE ŽENI! Đorđe zaprosio devojku Sašku na romantičnom mestu (FOTO)

Foto: instagram.com/saskaveselinov

Trenutak kada je Đorđe zaprosio Sašku

Đorđe Đoković, direktor Serbia opena i rođeni brat Novaka Đokovića zaprosio je devojku Sašku Veselinov posle godinu dana veze i to na romantičnom mestu.

Zanimljivo, Đorđe je kleknuo na koleno i izvadio prsten, a zanošna plavuša napisala je "Tamo, uvek i svugde je moj odgovor DA".

Republika

Foto: instagram.com/saskaveselinov

Zagrljaj Saške Veselinov i Đorđa Đokovića

Najmlađi Đoković bio je sa Saškom u šetnji, a na Kalemegdanu je sa leđa zagrlio svoju izabranicu, usledio je Đoletov potez i još kratko gospođica Veselinov rekla je "da" i pala budućem suprugu u zagrljaj.

Saška je nedavno otvoreno pričala o životu, upoznavanju s Đorđem, te priznala da su uzeli novi stan i iz njenog se preselili u novi.

Republika

Foto: instagram.com/saskaveselinov

Đorđe Đoković i Saška Veselinov

- To je vrlo interesantno pošto mi od prvog dana nezvanično živimo zajedno. Ja sam živela u centru u iznajmljenom stanu i od prvog dana je nekako on bio tu kod mene. Posle dvadesetak dana zabavljanja otišli smo zajedno na more i tamo smo bili jedno dve nedelje. Kada smo se vratili, došao je kod mene i rekao: "Ne mogu više da prenosim te stvari", pošto on uzme neku torbu, napuni stvarima za nekoliko dana, donese kod mene, nakon toga menja i tako - rekla je Saška i dodala:

- Voleo bih da nam jedna destinacija bude dom, da se nakon putovanja vraćamo u istu kuću. I tako smo i otpočeli zajednički život i stvarno je prelep osećaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading