BILA JE REPREZENTATIVKA KANADE: Batalila je fudbal i posvetila se novom pozivu - glavni klijenti su joj poznata imena svetskog sporta! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

08.08.2022

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa ženskom fudbalskom reprezebntacijom Kanade osvojila je bronzanu medalju na Olimpijskim igrama, nastupala je u američkoj MLS ligi, a danas se posvetila drugom pozivu.

BILA JE REPREZENTATIVKA KANADE: Batalila je fudbal i posvetila se novom pozivu - glavni klijenti su joj poznata imena svetskog sporta! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/lsesselmann

Nekadašnja kanadska reprezentativka Loren Seselman pored fudbala bila je uspešna i u modelingu.

O njenom izgledu dovoljno govore fotografije koje objavljuje na društvenoj mreži Instagram gde se njeni pratioci mere u stotinama hiljada.

 

Danas se Loren Seselman posvetila novom pozivu. Naime, ona je glavni skaut za ženski fudbal u agenciji "Doubled Sport" čiji su klijenti između ostalih Kolo Ture, Fabregaz, Bojan Krkić,...

Loren Seselman je rođena 14. avgusta 1983. godine u Viskonsinu. Profesionalno se fudbalom bavila od 2007. godine, a nastupala je za ekipe Stol sitija, Indijane, Skaj blua, Atlante, Kanzas sitija, Hjustona i Santa Klarite. Za nacionalnu selekciju Kanade je odigrala 46 utakmica i bila strelac jednog pogotka, a kao što je već rečeno sa nacionalnim timom se okitila bronzanim odličjem na Olimpijskim igrama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading