Šampion se ozbiljno pojačava: Američka fudbalerka stigla u Suboticu - cilj je Liga šampiona!

Autor:

Sport

03.08.2022

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Višegodišnji uzastopni šampion Srbije pojačava redove pred start nove sezone.

Šampion se ozbiljno pojačava: Američka fudbalerka stigla u Suboticu - cilj je Liga šampiona!

Foto: Facebook.com/ŽFK Spartak Subotica

Već punih 12 godina ekipa Ženskog fudbalskog kluba Spartak iz Subotice suvereni je vladar srpskog fudbala.

Popularne "Golubice" nemaju konkurenciju kada je naša zemlja u pitanju, a svi na severu Srbije očekuju i iskorak kada je Liga šampiona u pitanju. 

Ove sezone prva runda kvalifikacija za elitno evropsko takmičenje održaće se u Subotici, a plavo-bele se nadaju da će na svom terenu u konkurenciji norveškog Brana i ekipe ALG spor iz turske uspeti da obezbede plasman u narednu kvalifikacionu rundu.

Tim povodom, ŽFK Spartak je pojačao svoje redove novim internacionalnim pojačanjem. U pitanju je dvadesettrogodišnja Sidni Stejer. Sidni u Suboticu stiže iz Sjedinjenih Američkih Država gde je u prethodnom periodu nosila dres ekipe Kopermajn junajted.

Iako igra na poziciji veznog fudbalera, Sidni je izuzetno efikasna pošto je na 62 odigrana susreta, čak 47 puta tresla mreže rivala. Posebno je bila efikasna tokom prethodne dve sezone kada je ostvarila skor od 25 pogodaka na 31 odigranom susretu.

Jasno je da će Sidni biti veliko pojačanje za subotičku ekipu koju od 17. do 22. avgusta očekuju izazovi u okviru Lige šampiona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading