Nastavlja se odliv fudbalera iz Humske: Biser crno-belih pojačao TSC!

Autor:

Sport

03.08.2022

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rezultati crno-belih na startu novog šampionata su ispod svih očekivanja.

Nastavlja se odliv fudbalera iz Humske: Biser crno-belih pojačao TSC!

Foto: Facebook.com/Omladinske lige Srbije

Fudbaleri Partizana nakon četiri odigrana prvenstvena susreta ostvarili su skor od samo jednog trijumfa, dva remija i jednog poraza, pa sa samo pet osvojenih bodova i trenutno sedme pozicije na tabeli Mozzart Bet Super lige Srbije očekuju evropsku premijeru na Kipru protiv ekipe AEK-a iz Larnake.

Istovremeno, prema infrmacijama koje stižu iz Humske, jedan od talentovanih fudbalera crno-bele škole odlučio se da napusti redove srpskog vicešampiona.

Nikola Skrobonja mladi fudbaler rođen 2005. godine napustio je ekipu Partizana i potpisao profesionalni ugovor sa TSC-om iz Bačke Topole.

Foto: Facebook.com/Omladinske lige Srbije

Nikola Skrobonja

 

- U Partizanu me nisu videli, kao igrača za prvi tim. Odlučio sam se za TSC. Sa Bačkotopolčanima sam potpisao profesionalni ugovor - istakao je Nikola Skrobonja za portal "omladinskeligesrbije.rs".

U narednoj sezoni sedamnaestogodišnji fudbaler će nastupati za juniorski sastav ekipe iz Bačke Topole:

Foto: Facebook.com/Omladinske lige Srbije

Nikola Skrobonja - predstavljanje u novom klubu

 

- Imamo dobar tim. Bićemo u gornjem delu tabele. Na meni je da se dobrim igrama u dresu juniora TSC-a nametnem treneru prvog tima Žarku Lazetiću - zaključio je Nikola Skrobonja.

Nikola Skrobonja je prve fudbalske korake napravio u školi fudbala Spektar iz Sombora, a zatim je bio član mlađih kategorija Olimpika iz Apatina iz kojeg je i došao u Partizan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading