Kristijan Belić zvanično u Humskoj!

Autor:

Sport

11.07.2022

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je i zvanično...

Kristijan Belić zvanično u Humskoj!

Foto: FK Partizan

Kao što smo već najavili, Kristijan Belić postao je novi fudbaler Partizana.

Dvadesetjednogodišnji fudbaler koji igra na poziciji zadnjeg veznog igrača potpisao je četvorogodišnji ugovor sa klubom iz Humske, a u redove crno-belih stiže iz ekipe beogradskog Čukaričkog.

Nakon potpisivanja ugovora, u društvu Ivice Ilijeva, Kristijan Belić se slikao sa šalom novog kluba, a zatim je za klupski sajt izjavio:

- Osećam se super! Nakon prvih kontakata između kluba i mojih menadžera, brzo se sve izdešavalo.

Novi fudbaler crno-belih zatim je odgovorio i na pitanju koju utakmicu u dresu Partizana sa nestrpljenjem iščekuje:

- Derbi, naravno! Šta drugo nego najveću utakmica u Srbiji koju neki igrač može da odigra. A posebno mi je drago što ću ga igrati u dresu Partizana, ako Bog da.

 

Na kraju je Kristijan Belić istakao šta milionska armija crno-belih navijača od njega može da očekuje:

- Sebe bih opisao kao agresivnog igrača, koji uvek daje sve od sebe, 100% na terenu i van njega, i to je ono što mogu da očekuju od mene. Spreman sam, prošao sam pripreme, tako da očekujem od sebe da bude veoma spreman. Nadam se da će navijači biti uz nas ove sezone i bodriti nas - zaključio je Kristijan Belić.

Krstijan Belić je rođen u Belgiji, a tokom dosadašnje karijere nastupao je u mlađim kategorijama OFK Beograda, londonskog Vest Hema i Olimpijakosa iz kojeg je i stigao među "Brđane" septembra prethodne godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading