Partizan rešio goruće pitanje: Trener Ilija Stolica može da odahne, nekadašnji fudbaler Olimpijakosa stigao u Humsku!

Autor:

Sport

11.07.2022

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sezona jeste počela, ali selektiranje igrača i dalje traje.

Partizan rešio goruće pitanje: Trener Ilija Stolica može da odahne, nekadašnji fudbaler Olimpijakosa stigao u Humsku!

Foto: Starsport

Stadion Partizana

Na startu Mozzart bet Super lige Srbije, fudbaleri Partizana ostvarili su ubedljiv trijumf u Ivanjici nad ekipom Javora rezultatom 4:0.

Dan nakon premijerne pobede, trener Ilija Stolica može da odahne jer je klupsko rukovodstvo rešilo veliki problem koji se odnosio na bonus igrača.

U redove kluba iz Humske, prema pisanju "Telegrada", stiže Kristijan Belić, nekadašnji fudbaler Olimpijakosa, a koji je prethodne sezone nosio dres Čukaričkog.

Foto: Starsport

Kristijan Belić u susretu protiv Crvene zvezde u okviru omladinske Lige šampiona

 

Krostijan Belić je rođen u Belgiji 25. marta 2001. godine. Fudbalski se školovao u OFK Beogradu, a zatim je bio i deo akademije londonskog Vest Hema. U grčku prestonicu se preselio 2019. godine, ali u dresu Olimpijakosa nije dobio priliku da pokaže svoj talenat pa je usledila selidba na Banovo brdo.

Belić igra na poziciji defanzivnog veznog igrača, a tokom dosadašnje reprezentativne karijere prošao je sve mlađe selekcije reprezentacije Srbije. Kako "Republika.rs" nezvanično saznaje, Kristijan Belić u Humsku dolazi bez obeštećenja, a njegovom dosadašnjem klubu Čukaričkom će pripasti 50% od narednog transfera.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading