Srpski jezik mu je i dalje veliki problem: Novi fudbaler Partizana se pohvalio naučenim, pa izazvao salve osmeha! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.07.2022

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripreme Partizana su okončane.

Srpski jezik mu je i dalje veliki problem: Novi fudbaler Partizana se pohvalio naučenim, pa izazvao salve osmeha! (VIDEO)

Foto: Youtube.com/FK Partizan/printscreen

Utakmicom protiv istanbulskog Fenerbahčea, fudbaleri Partizana okončali su pripreme za sezonu 2022/23. U generalnoj probi start superligaškog karavana puleni trenera Ilije Stolice poraženi su rezultatom 1:0, ali i pored negativnog rezultata dobra atmosfera u taboru crno-belih ne manjka.

Rikardo Gomeš i njegov zemljak, novajlija u ekipi iz Humske Patrik Andrade uradili su intervju u kojem se Andrade našao u ulozi novinara.

Foto: Youtube.com/FK Partizan/printscreen

Patrik Andrade

 

Najbolji strelac prošlosezonskog šampionata je odgovarao na pitanja, a Patrik Andrade u ulozi novinara je u jenom momentu želeo da pomene nadimak Filipa Holendera, "Fićko", ali je umesto toga izgovorio nešto sličnog sadržaja što je izazvalo smeh svih prisutnih.

- Da li ti znaš šta to znači? Ne to, ne to - pokušao je Rikardo Gomeš da pomogne svom sunarodniku u nezgodnoj situaciji.

 

 

U prvom kolu Super lige Srbije, fudbaleri Partizana naredne subote (9. jul) gostuju u Ivanjici ekipi Javora.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading