Partizan mora hitno da reaguje: Ko će naredne sezone oblačiti crno-bele - ugovor sa kompanijom Najk ističe ovog leta!

Autor:

Sport

24.06.2022

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbalski vicešampion užurbano radi na jačanju ekipe pred start nove sezone, al ise istovremeno suočava sa činjenicom da jedan važan ugovor ovog leta ističe.

Partizan mora hitno da reaguje: Ko će naredne sezone oblačiti crno-bele - ugovor sa kompanijom Najk ističe ovog leta!

Foto: Starsport

Saša Zdjelar sa saigračima iz Partizana

Fudbalski klub Partizan, odnosno sportski sektor ove ekipe, najzaposleniji su u ovom periodu godine. Nakon dolaska trenera Ilije Stolice, u klub su stigli i Zlatan Šehović, kao i Aleksandar Filipović, dok će tokom današnjeg dana zvanično biti predstavljeno i treće pojačanje ovog leta, internacionalac sa Zelenortskih ostrva, Patrik Andrade.

U iščekivanju i definitivnog ozvaničenja povratka Svetozara Markovića iz redova grčkog Olimpijakosa, crno-beli će morati uskoro da reše pitanje i tehničkog sponzora, s obzirom da ovog leta ističe ugovor sa kompanijom "Najk" koja već šest godina "oblači" beogradske crno-bele.

Nedavno je u Partizanu došlo do promene direktora u marketing službi. Predraga Vujovića zamenio je Dragan Velanac i svakako će jedan od njegovih prvih zadataka biti dogovor oko produžetka saradnje sa kompanijom "Najk", ili pronalaženje druge firme čiju će opremu u budućnosti nositi crno-beli fudbaleri.

Foto: Starsport

FK Partizan u opremi "Adidasa"

 

Treba napomenuti da je FK Partizan u XXI veku promenio četiri tehnička sponzora. U periodu od 2000. do 2003. godine crno-beli su nastupali u opremi "Pume", zatim ih je punih sedam godina oblačila "Kappa", od 2010. do 2016. to je bila kompanija "Adidas" pre nego što je skopljen ugovor sa kompanijom "Najk".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading