Ovo su poslednje reči žene koju je rastrgla AJKULA u Hurgadi! Pretpostavlja se da je umrla od "šoka"!

Autor:

Svet

03.07.2022

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Vraćam se ubrzo", bile su poslednje reči koje je izgovorila Austrijanka Elizabet Skvajer (68) pre nego što je ušla u vodu u egipatskom letovalištu u Hurgadi gde je napala ogromna ajkula nakon čega je nesrećna penzionerka preminula.

Ovo su poslednje reči žene koju je rastrgla AJKULA u Hurgadi! Pretpostavlja se da je umrla od "šoka"!

Foto: Printscreen/Youtube/EL Etos UT

Ona je izvučena iz vode, ali nažalost joj nije bilo spasa iako su lekari probali da je reanimiraju na licu mesta. Prebačena je u privatnu bolnicu, a veruje se da je preminula od "šoka", odnosno srčanog udara kao i usled velikog gubitka krvi.

Samo nekoliko trenutaka pre kobne nesreće, austrijska penzionerka šetala je u plićaku na plaži i svom partneru je rekla: "Vraćam se ubrzo". Ubrzo je nestala u vodi, a na površini oko nje se pojavila crvena mrlja.

Ubrzo je iz vode izronila ogromna ajkula koja je napala ženu, dok su ostali turisti u panici i strahu posmatrali nemili događaj sa plaže.

Na snimku napada koji je kružio po mrežama čuje se kako prestravljeni očevici komentarišu krvavi događaj.

Grupa ruskih turista je govorila: "Gde su spasioci? J*bote, ona je prekrivena krvlju. S*anje".

Drugi turisti su takođe dozivali spasioce: "Spasioci? Gde su spasioci? Ona će j*beno umreti".

Egipatske vlasti zatvorile su juče deo obale Crvenog mora zbog pogibije Elizabet Skvajer.

Prema internom dokumentu iz kabineta guvernera pokrajine Crveno more, u koji je AP imao uvid, egipatske vlasti zatvaraju priobalje na tri dana i zabranjuju sve pomorske aktivnosti, uključujući ronjenje, jedrenje na dasci i kajting, kao i prilazak ribarskih brodova.

Austrijsko ministarstvo spoljnih poslova u kontaktu je sa rođacima preminule žene, uključujući i njenu ćerku, kao i sa lokalnim vlastima, prenosi Espreso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading