Ozbiljan ZDRAVSTVENI ALARM! Ako se svaku noć budite u isto vreme TO nije SLUČAJNOST! Obavezno idite kod lekara, a evo i zašto!

Autor:

Lifestyle

11.07.2022

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li ste se nekad zapitali zašto se noću budite u isto vreme?

Ozbiljan ZDRAVSTVENI ALARM! Ako se svaku noć budite u isto vreme TO nije SLUČAJNOST! Obavezno idite kod lekara, a evo i zašto!

Foto: Photo by Yohann LIBOT on Unsplash

Svima nam se nekada dogodilo da se probudimo samo nekoliko sati, ili možda sat nakon što smo zapali. Ali ako vam se ovo često dešava  ovo nije slučajna pojava i može dati jasnu sliku o tome šta se dešava sa vašim telom, umom i životom uopšte.

Tradicionalne kineske medicinske metode posebnu pažnju pridaju obrascima postavljanja energije i njenog kretanja u različitim delovima tela u različito vreme. Unutar 24-satnog ciklusa telo daje različite energije različitim organima.

Ukoliko se konstantno budite u isto vreme, to bi moglo značiti da su neke energije blokirane ili pogrešno usmerene. To narušava prirodnu ravnotežu i cikluse.

1 sat iza ponoći

Fizički simptomi: Problemi sa cirkulacijom, srcem ili žuči.

Psihički simptomi: Ne možete naći svoje mesto u životu ili se osećate nesigurno. ne znate kako da napravite korak napred i borite se sa problemima koji su povezani sa vašim izgledom ili težinom.

Duhovni simptomi: Potreban vam je nov izvor energije. Dajete više nego što ste dobili zauzvrat, a to vodi do iscrpljenosti. Ne znate kako sami sebe da usrećite, pa to tražite od drugih ljudi.

2 sata posle ponoći

Republika

Foto: Photo by Alexandra Gorn on Unsplash

Buđenje, Ilustracija

 

Fizički simptomi: Problemi sa probavom povezani sa funkcijom creva ili jetre. Moguće da jedete previše.

Psihološki simptomi: Buđenje u ovo doba po pravilu je povezano sa energetskim "džepovim". Često imate problema sa padom energije i naglim skokom zbog čega osećate da možete sve.

Duhovni simptomi: Oslobodite se strahova ili ideje o sebi koja nije realna. Naučite iznova lekciju koju vam život servira.

3 sata posle ponoći

Fizički simptomi: Problemi sa plućima, poput nemogućnosti dubokog udaha i opuštanja.

Psihološki simptomi: Potreban vam je savet u izboru životnog pravca. Budite se u "času veštica" jer um sam traži način da sazna kuda da krene.

Duhovni simptomi: Ako se budite u ovo doba, moguće je da preminule osobe pokušavaju da kontaktiraju sa vama. Bitno je da zapišete sve misli i ideje koje su vam se desile u ovo doba noći.

4 sata iza ponoći

Fizički simptomi: Problem sa bešikom ili znojenjem. Ovo je vreme kada je vaša telesna temperatura najniža pa vam može biti hladno.

Psihološki simptomi: Moguće je da se stalno nešto predomišljate u životu. Čas jedno, čas drugo. Naučite se da verujete ljudima. Izbacite sumnje iz života.

Republika

Foto: pexels.com

Spavanje, Ilustracija

 

Duhovni simptomi: Prolazite kroz period uspona, menjate svoj život. Ulazite u novu životnu fazu.

5 sati ujutru

Fizički simptomi: Problemi sa crevima, ishranom...

Psihološki simptomi: Ne verujete da zaslužujete ljubav drugih. Samokritični ste.

Duhovni simptomi: Morate dopustiti sebi da osetite radost. Ne razmišljajte o prošlosti, ni o budućnosti. Fokusirajte se na sadašnjost.

Nedostatak sna između 3 i 5 sati ujutru može da ukaže na duhovno buđenje.

Najvažnije je da verujete sebi. Odgovor na svaki vaš problem je u vama, samo morate pažljivo da razmislite.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Petar

11.07.2022 08:53

Da, da, i onda odeš kod lekara, on te pita što si došao, a kad mu objasniš kaže: "Imam ja pametnijeg posla. Napolje!" Naši lekari po televiziji pričaju kako ne idemo na preventivne preglede, a onda ispadne da ni za kurativu ne možeš da dođeš do njih. Toliko je sve postalo besmisleno.