Životna ispovest Saše Ćurčića: Popularni Đani otrkio zašto mu se smučila Naomi Kembel, ali i ispričao sa kojom je devojkom provodio najluđe trenutke!

Autor:

Sport

24.06.2022

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O njegovim životnim dogodovštinama mnogo toga se zna, ali uvek nađe način da iznenadi javnost.

Životna ispovest Saše Ćurčića: Popularni Đani otrkio zašto mu se smučila Naomi Kembel, ali i ispričao sa kojom je devojkom provodio najluđe trenutke!

Foto: Starsport

Saša Ćurčić, nekadašnji fudbaler OFK Beograda, Partizana,, kao i engleskih klubova Bolton, Aston Vila i Kristal Palas, još jednom je uspeo da šokira javnost pričama o vezama sa poznatim pripadnicama lepšreg pola.

Tokom boravka u Londonu, popularnom "Đaniju" veliak želja je bila slavna manekenka Naomi Kembel:

- Ona je vatreni navijač Kristal palasa, pa je došla na jednu našu utakmicu. Posle meča smo se upoznali u VIP baru. Nekoliko dana kasnije, napravio sam žurku i pozvao je da dođe. Posle toga smo počeli da se viđamo, ali nije htela da mi da prvog dana, teška je ona žena. Tek posle dvadesetog izlaska pristala je da spava sa mnom. Imali smo seks tridesetak puta. Vrh je u krevetu - otkrio je Saša Ćurčić u razgovoru za "Informer".

Foto: Tanjug/AP

Naomi Kembel

 

Međutim, oduševljenost nije dugo trajala:

- Gadljiv sam na ženske dlake! Kada ih vidim po stanu, život mi se smuči, a Naomi ih je svuda ostavljala. Mnogo je neuredna, kao i sve manekenke. Ne skine šminku, a legne u krevet. Odvratno! Takve šutnem odmah u dupe i kažem da spavaju na balkonu. Pored toga što je aljkava, voli i da šmrče, pa sam često imao incidente. Vređa kućne pomoćnice, gađa ih pepeljarom, sve redom psuje... Pravila je skandale i po diskotekama, pa sam odlučio da iskuliram viđanja sa njom.

Na kraju, je "Đani" otkrio i sa kojom poznatom devojkom je proveo najluđe dane:

- Bio sam i sa Evom Hercigovom, ali Karmen Elektra je najbolja u se*su. Sa njom sam imao vratolomije do sedam ujutru na bazenu. Ona je najluđa od svih.

Foto: instagram.com/karmenelectra

Karmen Elektra

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading