Kako li se pored nje uopšte skoncentriše na fudbal? Vanda Ikardi još jednom počastila muški deo populacije! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.06.2022

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Definitivno mu nije lako.

Kako li se pored nje uopšte skoncentriše na fudbal? Vanda Ikardi još jednom počastila muški deo populacije! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nekadašnji fudaler Sampdorije i milanskog intera i aktuelni član francuskog PSŽ-a Mauro Ikardi, može i mora biti ponosan na svoju suprugu koja se već godinama ne libi da pokaže čime raspolaže.

Jasno je da svakom objavom Vanda Ikardi oduševljava mušku populaciju, ali se prosto svi ljubitelji fudbala moraju zapitati kako se ovaj dvadesetdevetogodišnji fudbaler uopšte i može skoncentrisati na fudbalski teren.

Ovoga puta Vanda je, po ko zna koji put, na društvenoj mreži Instagram podelila snimak iz kupatila, a u prvom planu je njena pozadina, a kako se saznaje seksipilna supruga italijanskog fudbalera samo je posmatrala kako joj stoji novi kupaći kostim koji je pripremila za ovo leto.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_nara)

 

Kada je reč o Mauru Ikardiju, on je i dalje fudbaler PSŽ-a, ali s obzirom na sve turbulencije koje prethodnih meseci vladaju u francuskoj prestonici, pitanje je da li će on i ostati u ovom klubu, ili će tokom leta morati da potraži novi sredinu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading