Poznati NFL igrač na udaru javnosti: Klub ga štiti, a on pokušao da iskoristi 66 maserki za 17 meseci!

Autor:

Sport

08.06.2022

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kvoterbek Klivlend Braunsa Dešon Votson nalazi se u velikim problemima zbog poroka koji će mu verovatno i upropastiti karijeru!

Poznati NFL igrač na udaru javnosti: Klub ga štiti, a on pokušao da iskoristi 66 maserki za 17 meseci!

Foto: Tanjug/AP

Naime, Votson se u ovom momentu suočava sa čak 24 optužbe zbog seksualnog uznemiravanja, prenose američki mediji.

I kada se činilo da se Votson smirio, pošto je propustio čitavu prošlu sezonu, pojavile su se nove optužbe!

 

 

Poslednja koja je prijavila Votsona jeste maserka Kejti Vilijams, koja je optužila NFL igrača da ju je seksualno uznemiravao u avgustu 2020.

Prvi tretman koji mu je pružila bio je profesionala, ali je zato četiri dana kasnije Votson skinuo svu garedorobu i počeo da dodiruje maserku. Tako je broj potencijalnih tužbi protiv Votsona porastao na 24, iako su dve velike porote u Teksasu odbacile već 10 tužbi protiv ovog igrača.

 

 

Rasti Hardin, Votsonov advokat, povodom optužbi dao je izjavu za medije:

- U ovom trenutku nismo u mogućnosti da odgovorimo na novu tužbu. Naš pravni tim nije imao vremena da istraži ovu novu prijavu i nije čuo njeno ime do danas. Dešon nastavlja da poriče da je učinio bilo šta neprikladno sa bilo kojim od tužitelja.

 

 

Cela priča se svodi na to da je Votson očigledno opterećen maserkama, pošto je u poslednjih 17 meseci naručio čak 66 masaža i svaku maserku je kako se navodi pokušao da iskoristi.

Votson u Klivlendu zarađuje 246 miliona evra po sezoni, stoga, Braunsi su stali iza svog igrača jer ne žele da izgube skupo plaćeno investiciju, ali strpljivo čekaju odluku suda kako bi preduzeli prave korake.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading