Direktor KLS-a o učešću Partizana! Čeka se zvanična odluka crno-belih uoči plej-ofa!

Autor:

Sport

08.06.2022

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Niko od predstavnika Partizana se nije pojavio, a uredno su pozvani, ali ja nemam nijedan podatak, nijednu informaciju da Partizan neće igrati utakmice domaće lige".

Direktor KLS-a o učešću Partizana! Čeka se zvanična odluka crno-belih uoči plej-ofa!

Foto: Starsport

Detalj sa Večitog derbija

Direktor KLS-a Aleksandar Grujin govorio je o mogućem izostanku Partizana iz našeg domaćeg košarkaškog šampionata:

- Niko od predstavnika Partizana se nije pojavio, a uredno su pozvani, ali ja nemam nijedan podatak, nijednu informaciju da Partizan neće igrati utakmice domaće lige. Osim nekih izjava u medijima i najava da će se to desiti koje dolaze iz nerelevantnih izvora, ne postoji nijedan drugi dokaz da Partizan neće igrati  - kaže za "Telegraf" direktor takmičenja Aleksandar Grujin.

- KLS liga broji 21 klub i svi oni učestvuju u donošenju odluka, među njima i Partizan koji ima isti tretman kao i svi ostali, i koji je glasao za ovakav model doigravanja, odnosno prednosti domaćeg terena, i ove i proteklih sezona. To nije od juče. Propozicije su takve poslednjih devet godina i važe svih ovih godina. To što Zvezda i Partizan imaju međusobne nesuglasice oko brojnih tačaka, to je njihova stvar, to nas ne zanima - poručuje Grujin.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Grujin

 

- Ja bih najviše voleo da na svim utakmicama budu deca, da bude bezbedno, da ljudi dođu i uživaju u lepim potezima, da odu kućama zadovoljni, jer ovo nije rat, ovo je košarka, i postoji život posle utakmice - kaže Grujin.

- KLS liga je sve bolja, iz godine u godinu sve jača i kvalitetnija, i biće još bolja naredne godine, i zato ćemo reagovati na svaki i najmanji incident ako ga bude. Procedure i propisi se znaju ako bude bilo scena koje smo gledali u ABA finalu. Biće i ovde pražnjenja hala, ali nadam se da do toga neće doći - ističe Grujin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Pa

08.06.2022 20:54

Ni ne trebaju to sranje da igraju