ŠOKIRAO FUDBALSKU PLANETU: Bejl karijeru nastavlja u OVOM klubu?

Autor:

Sport

08.06.2022

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo niko nije očekivao.

ŠOKIRAO FUDBALSKU PLANETU: Bejl karijeru nastavlja u OVOM klubu?

Foto: Tanjug/AP

Geret Bejl slavi gol protiv Austrije

Bivši fudbaler Real Madrida Geret Bejl mogao bi da nastavi karijeru u Hetafeu, pošto je velški reprezentativac ponuđen madridskom klubu, prenose španski mediji.

Bejl je sa Velsom nedavno izborio plasman na SP u Kataru.

Predsednik Hetafea Anhel Tores izjavio je da je klubu iz predgrađa Madrida ponuđen Bejl kao pojačanje za sledeću sezonu.

- Neko to može shvatiti kao šalu. Pre 45 ili 50 minuta razgovarao sam sa Bejlovim predstavnikom. Moramo ponudu da proučimo sa stručnim štabom i sportskim menadžmentom - rekao je predsednik Hetafea, a prenosi "Mundo Deportivo".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Geret Bejl


Tores je istakao da pored Bejla postoji mogućnost da u Hetafe stigne i napadač Reala Marijano Dijaz.

- Ne znam da li će doći u Hetafe. Svi dobri fudbaleri su nam interesantni. Ponudili su mi to, ljubazno sam saslušao, a sada ću se konsultovati sa sportskim menadžmentom i trenerom. Sve je moguće - naveo je Tores.

Bejl ima ugovor sa Realom do 30. juna, a nedavno se oprostio sa madridskim klubom, pošto će nastaviti karijeru u nekom drugom timu, jer želi da bude spreman za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading