ŠAMARČINA PARTIZANU: Direktor KLS BRUTALNO odgovorio Ostoji Mijailoviću!

Autor:

Sport

11.05.2022

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prašina nikako da se slegne.

ŠAMARČINA PARTIZANU: Direktor KLS BRUTALNO odgovorio Ostoji Mijailoviću!

Foto: Starsport

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović izneo je mnoge optužbe na račun organizacije Košarkaške lige Srbije, a sada mu je prvi čovek KLS Aleksandar Grujin odgov

Na sednici Skupštine KLS koja je održana 28. juna 2021. godine, pod tačkom 7 jednoglasno su usvojene propozicije. Na toj sednici Skupštine predstavnici Partizana bili su Zoran Savić i Mlađan Šilobad. Pre toga 16. juna, Predsedništvo KLS je, na 140. sednici, pod tačkom 3. jednoglasno je usvojilo predlog tih Propozicija, a sastanku su takođe prisustvovali Savić i Šilobad. Sredinom aprila, Partizan je predložio da se sistem takmičenja promeni - rekao je Grujin za "Sportski žurnal".

Nastavio je u istom ritmu.

- Partizan je došao sa predlogom da se igra fajnal-for, što bi bilo najgrublje kršenje propozicija koje smo svi zajedno, ponavljam jednoglasno usvojili. Takođe, Predsedništvo i Skupština KLS jednoglasno su doneli odluku da se Crvena zvezda, Partizan i FMP igraju tek u završnici, kako im zgusnuti kalendar takmičenja ne bi bio prepreka da ostvare što bolje rezultate u ABA, Evrokupu i Evroligi.

Republika

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović

Na kraju se posebno osvrnuo na rečenicu Ostoje Mijailovića da KLS nema nikakav značaj.

Da li je Ostoja Mijailović spreman da prizna da je domaća liga počela da gubi značaj onog trenutka kad su srpski klubovi u ABA zajedno sa Partizanom glasali da bude zaključana kako bi u njoj imali zagarantovano mesto. I da li su spremni da prihvate da se kroz Superligu ostvaruje plasman u regionalno takmičenje? Kad već kaže da je titula šampiona Srbije simbolični pehar, da li to znači da se odriče onih sedam pehara koje je Partizan osvojio od sezone 2006-07, kao drugih iz prethodnih sezona. Takođe, smeta mi etiketiranje da ta liga pripada Nebojši Čoviću, čoveku sa kojim nemam kontakt i koji gotovo godinu dana nije prisustvovao niti jednom sastanku lige. Liga pripada svim klubovima podjednako - poručio je Grujin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Analiticar

11.05.2022 09:05

COVICU smeta jak PARTIZAN!

Novi BEOGRAD BLOK 43

11.05.2022 09:06

Udbaska mantra ,svima poznata !